Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera igen. ;)

Förra Onsdagen var jag ute med några av ”tjejerna”. Vi käka middag på Pitcher’s och sen gick vi även till Bishop’s. Det var en riktigt trevlig kväll. :)

Prosecco och öl

Prosecco och öl.

Jag har även köpt mig lite nya träningskläder. Verkligen behövligt! Plus att det är så mycket roligare att träna när man känner sig fin och bekväm i sina kläder.

Nya träningskläder

Byxorna från Adidas är verkligen jättesköna att träna i. Linnet från nike är en ”dri fit” vilket gör att man håller sig torr under träningspasset. (typ iaf ;)) Skönt material i vilket fall!

Nu har jag sån grym träningsvärk då jag igår först körde ett pass crossfit och direkt efter det en timmes spinning. Idag på morgonen körde jag även body pump, vilket känns väl i kroppen nu. Men det är ju så kul och skönt!

I helgen kommer min mamma, pappa och storasyster upp hit och hälsar på. Det ska bli riktigt kul. Tänk bara om vi hade ett stort fint hus med en härlig trädgård vi kunde va i… Jag vill så gärna flytta till hus! Jag är inte alls någon lägenhetsmänniska. Tänk vilken lyx att kunna gå ut på sin egen gräsmatta, sin egen uteplats och greja med blommor och buskar.

Så här ska min trädgård se ut!

Fantastiskt

Helt underbart!

Kalas i trädgården

Och när jag bjuder in till trädgårdesfest ska det se ut såhär. :)

Kram på er!